Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на Русия Те, американците,

...
Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на Русия Те, американците,
Коментари Харесай

Захарова: Защо американците мълчат след апела за помощ от Афганистан

Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на Русия

 

" Те, американците, нормално вършат по обособени въпроси денонощни изказвания, без обедна отмора, само че в този момент мълчат при апела за помощ от Афганистан ". Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи БНР.

  " Афганистанци щурмуват самолети (на летището в Кабул) и молят Вашингтон, който от толкоз години подсигурява увереността на съюза, не за помощ, а за избавление. И отговорът е безмълвие ", написа Захарова в обществената платформа за известия " Телергам ".

В неделя талибаните навлязоха в столицата на Афганистан Кабул и поеха контрола над множеството от области в страната, до момента в който президентът на страната Ашраф Гани избяга в Оман. Също по този начин се оповестява се, че Съединени американски щати, които започнаха изтеглянето си от Афганистан по-рано тази година, възнамеряват да изпратят още 6000 бойци в страната на фона на възходящото напрежение.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР